f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me

Een manier van spelen
een manier van leren

>
TOP
Image Alt

FC Barcelona Methode

De methode van Barca Academy
FC Barcelona heeft veertig jaar geleden de Barca Academy opgericht als FCBEscola, sinds 2018 is de naam veranderd naar Barca Academy. De Barca Academy is één van de beste opleidingen ter wereld, waarin spelers als Messi, Xavi, Piqué, Iniesta en Busquets zich hebben ontwikkeld tot de beste voetballers van de wereld.

De Barca Academy voetbalkampen en clinics worden geregisseerd door FC Barcelona en het Nederlandse bedrijf My Goal. De coaches van de voetbalkampen  en clinics worden speciaal overgevlogen uit Barcelona. Zij beheersen de trainingsmethode waarmee de topclub zo groot is geworden, die gebaseerd is op balbezit, balcontrole en aanvallen. Tijdens de trainingen gaan de coaches volgens deze FC Barcelona manier te werk. Op de voetbalkampen en clinics zijn ook keepers van harte welkom: zij krijgen speciale keeperstraining volgens de FC Barcelona visie.

De FC Barcelona Camps & Clinics bieden de deelnemers de kans om te leren over de technische en tactische elementen van voetbal die bij FC Barcelona worden gebruikt. Doordat er in kleine groepen gewerkt wordt, krijgen de deelnemers genoeg persoonlijke aandacht die nodig is voor een optimale ontwikkeling tijdens het voetbalkamp.

Meld je nu aan voor een 1-daagse voetbalclinic of het 3-daagse voetbalkamp van FC Barcelona door hier te klikken