f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me

Een manier van spelen
een manier van leren

>
TOP
Image Alt

FC Barcelona visie 13-16 jarige; Ik, de bal, het team en de tegenstander

FC Barcelona visie 13-16 jarige; Ik, de bal, het team en de tegenstander

FC Barcelona heeft de visie dat in deze leeftijdscategorie de tegenstander in het spel en het denken wordt betrokken. Bij FC Barcelona gebeurt dit niet alleen in deze leeftijdscategorie, want ook in de hoofdmacht zijn ze hier nog elke dag mee bezig. De keuze die een speler maakt, moet afhankelijk zijn van wat de tegenstander doet.

Bij de spelers van dertien tot en met zestien jaar worden er veel concepten besproken tijdens de trainingssessies. Zo wordt de deelnemers geleerd om hun hoofd omhoog te houden, zodat ze leren zien wat er in hun omgeving gebeurt. Ook wordt er aandacht gegeven aan het vooruitdenken. Voordat een speler de bal ontvangt moet hij/zij al weten waar de tegenstander is, zodat de juiste keuze gemaakt kan worden. Het belangrijkste onderdeel van het spel van FC Barcelona is om de ruimte op te zoeken. Door hiermee bezig te gaan, leren de deelnemers nieuwe manieren om kansen te creëren en af te maken.

Tijdens de trainingen worden al deze concepten toegepast, zodat de deelnemers opgeleid kunnen worden tot volwaardige Barça-spelers.

Alle oefeningen bij de FC Barcelona Camps & Clinics worden gegeven onder druk en met de bal.

 

Meld je nu aan voor een 1-daagse voetbalclinic of het 3-daagse voetbalkamp van FC Barcelona door hier te klikken