f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me

Een manier van spelen
een manier van leren

>
TOP
Image Alt

Barça Academy

28 t/m 30 april Zaandam – Barca Academy

Barca Academy is 28 t/m 30 april 2020 te gast bij voetbalvereniging sc Hercules in Zaandam. Daar komen de trainers en coördinator van FC Barcelona 3 dagen de trainingen verzorgen voor alle jongens en meisjes van 6 t/m 16 jaar. Ook voor de keepers worden er speciale trainingen gegeven , zoals de keepers worden getraind bij FC Barcelona.
Drie dagen trainen de deelnemers zoals de jeugd traint bij FC Barcelona. Dagelijks zijn er tussen 10.00 uur en 16.00 uur twee trainingen van twee uur, daar tussendoor wordt er geluncht en wordt er onder meer een FC Barcelona voetbalquiz gespeeld.
Uiteraard ontvangen deelnemers van het driedaagse FC Barcelona voetbalkamp het exclusieve trainingstenue van Nike met FC Barcelona logo.

SPONSORACTIE
Leden van sc Hercules krijgen via de club € 65,00 van het inschrijfgeld terug dankzij een aantal sponsors en een bijdrage van de vereniging. De reden is dat sc Hercules op 28 april 10 jaar bestaat.
Ook niet leden kunnen een bedrag retour krijgen. Wanneer je als deelnemer van het 3-daagse voetbalkamp je als nieuw lid aanmeldt bij sc Hercules voor het seizoen 2020-2021 ontvang je € 40,00 korting op de contributie voor dat seizoen.

Wil jij kans maken om uitverkozen te worden om te trainen bij FC Barcelona? Meld je dan nu snel aan, er zijn beperkt aantal plekken voor deelname.
Klik hier voor de directe link naar inschrijfformulier