f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me

Een manier van spelen
een manier van leren

>
TOP
Image Alt

Barça Academy

FC Barcelona Camp & Clinics tijdens meivakantie 2019 in Nederland

FC Barcelona heeft een internationale academy, de Barca Academy. In Nederland werkt FC Barcelona samen met het bedrijf My Goal van eigenaar Maikel Schats. Trainers en de coördinator van FC Barcelona komen naar Nederland om de jeugd van Nederland kennis te laten maken met de manier van trainen van de Spaanse topclub FC Barcelona.

Na de succesvolle edities in Oostzaan 2016 en 2017 en afgelopen jaar in Huizen, bij HSV De Zuidvogels en in Numansdorp bij vv NSVV, hebben HSV De Zuidvogels, vv NSVV en Barca Academy Holland besloten op beide locaties een 3-daags voetbalkamp te organiseren.

De datum voor de 3-daagse Voetbalkampen is 24 t/m 26 april in Huizen, 1 t/m 3 mei in Numansdorp. Deelnemers kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via deze site.

Naast de 3-daagse voetbalkampen organiseert Barca Academy op 29 april bij voetbalvereniging vv SEP Delft een 1-daagse clinic, 30 april kan er onder leiding van de FC Barcelona trainers worden getraind in IJmuiden bij IJ.V.V. Stormvogels. Barca Academy verandert de accommodaties in een heus FC Barcelona accommodatie.

Meld je nu aan voor één van de FC Barcelona 1-daagse clinics of 3-daagse voetbalkampen via deze link https://www.barcaacademy.nl/inschrijven/